Boka

Boka här!

Kryssning till Riga

Vid Rigas centralstation finns fem gigantiska hallar som tidigare fungerade som hangarer åt zeppelinare. Idag används lokalerna som saluhallar och här kan man hitta allt mellan himmel och jord i matväg. Ekologiska grönsaker och färskfångad fisk, produkter från lokala bönder och delikatesser från världens alla hörn - här finns allt och lite till. Prova någon av de lokala specialiteterna eller vandra helt enkelt bara runt och insup den härliga atmosfären. Var dock uppmärksam, i dessa miljöer finns det gott om ficktjuvar!

Den gamla staden i Riga, Vecriga, är värt ett besök. Stadsdelen är en av de miljöer som finns upptagen på Unescos världsarvslista. Här finns stadens historiska centrum och det var här det ursprungliga Riga anlades. I området härbärgerar några av Rigas största och mest kända kyrkor, bland annat Sankt Peterskyrkan och domkyrkan som började byggas redan år 1211. Den gamla stadsdelen är det mest turisttäta området i Riga. Här hittar man inte bara gamla byggnader utan souveniraffärer och torg där lokala varor säljs till förbipasserande turister.


I priset ingår:
 

* Bussresa tur och retur (resväg med på-/avstigning från Östersund via Sveg - Ljusdal - Kilafors.
* Båtresa
* Del i 2-bäddshytt (insides)

Tillägg:
Fönsterhytt (A2) 150 kr per person
Enkelhytt    370 kr per person (insideshytt B1)    490 kr per person (fönsterhytt A1)

Frukostbuffé 143 kr per person och väg
Middagsbuffé inkl. dryck 374 kr per person och väg

Avbeställningsskydd kostar 75 kr per person och måste beställas samtidigt med bokning av resan och gäller om du måste avbeställa på grund av sjukdom eller olycka som drabbar dig själv eller dina närmaste.
Vid avbeställning som styrks med läkarintyg återbetalas hela resans pris med undantag för en expeditionsavgift på 100 kr per person.
Kostnaden för avbeställningsskyddet (75 kr) återbetalas ej.

För Allmänna resevillkor se vår hemsida: https://www.harjedalingenresor.se//info

OBS! MEDTAG GILTIGT OCH HELT PASS!

Resan genomförs vid minst 25 deltagare.