Boka

Boka här!

Svenska Skidspelen i Falun

I priset ingår:
* Bussresa ToR
* Entrébiljett VIP Brons.

Medtag egen matsäck, inget fikastopp längs vägen. 
I Skidspelsrestaurangen (Lugnets Sportcenter) kan du köpa en lunch mellan tävlingarna.

Läktarplats

Våra biljetter ger dig access till läktare inne på längdarenan intill start- och målområdet där du upplever den härliga atmosfären och ser åkarna gå i mål på nära håll. Storbildsskärmar finns inne på området, vilket ger dig möjlighet att följa tävlingarna från spåren utanför målområdet. Läktarbiljetter ger dig även möjlighet att röra dig fritt inom publikområde D både i terrängen, vid stadion och i Skidspelsrestaurangen.
Samtliga läktarplatser är onumrerade. Först till kvarn gäller.

Mat på plats
Inne på arenan finns flertalet kiosker, och inomhus i Lugnetarenan dukas det upp för lunch i Skidspelsresturangen. Mer information om utbud kommer publiceras längre fram. Förköp av kioskmeny och/eller av lunch görs smidigast och samtidigt som biljettköpet på biljettsidan.

Tillägg:
Avbeställningsskydd kostar 75 kr per person och måste beställas samtidigt med bokning av resan och gäller om du måste avbeställa på grund av sjukdom eller olycka som drabbar dig själv eller dina närmaste.
Vid avbeställning som styrks med läkarintyg återbetalas hela resans pris med undantag för en expeditionsavgift på 100 kr per person.
Kostnaden för avbeställningsskyddet (75 kr) återbetalas ej.

Bokningen är bindande när anmälningsavgiften (100 kr) är betald. Slutbetalning görs senast 20 dagar före avresa.
Resan genomförs vid minst 30 deltagare.

Sista anmälningsdag: 2020-01-15