Våra resor

Se våra resor här.

Helsingfors 3-dagar

Dagstur Sthlm Food & Wine och Allt för Hälsan

Stockholmsmässan i Älvsjö
lördagen den 9 november

Sthlm Food & Wine
Nordens godaste upplevelse inom mat och dryck!
Här samlas ca 250 utställare och 30 000 besökare, alla med gemensamt intresse för mat och dryck.
Gillar du också att smaka, dofta, prata, lyssna och lära om smaker och drycker?
Följ då med oss till Sthlm Food & Wine!

Allt för Hälsan
Välkommen till den ledande livsstilsmässan inom hälsa!
Allt för Hälsan är mötesplatsen för dig som vill få inspiration till en hälsosam livsstil. Träffa profiler, experter och utställare och få med dig hem det senaste inom friskvård för en kraftfull nystart!

OH, WHAT A NIGHT

Äntligen återförenas succékvartetten från Jersey Boys!

Fyra av Sveriges främsta musikalartister David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis ger er OH, WHAT A NIGHT! – OUR GREATEST MUSICAL HITS.

Med de allra sto¨rsta hitla°tarna fra°n de musikaler artisterna sja¨lva medverkat i. Vad sägs om hits från bland annat Jersey Boys, Saturday Night Fever, Grease, Mamma Mia!, Hairspray, Jesus Christ Superstar,  Fame, Footloose, Buddy Holly och West Side Story! Denna rutinerade kvartett bjuder publiken på en helkväll med en fullspa¨ckad repertoar.

OH, WHAT A NIGHT! är en produktion i storformat med där dansare och musiker ger fullmatade shownummer under ledning av Marika Willstedt från Så ska det låta.

Häxorna i Eastwick

Häxorna i Eastwick har premiär den 19 september och spelas på Cirkus i Stockholm under hösten 2019. - Ring 0651-10 000 tonval 2 för att boka!

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane.

Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid…

Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi.

Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.

Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan

Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan - Ring 0651-10 000 tonval 2 för att boka!

Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist och har en låtskatt likt få andra i branschen. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar – och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.
I september fortsätter succéshowen i Stockholm och Lilla Scenen på Cirkus.
Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

En värsting till syster

EN VÄRSTING TILL SYSTER PÅ CHINA TEATERN - Ring 0651-10 000 tonval 2 för att boka!

En värsting till syster är en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen.
En värsting till syster nominerades i USA till fem Tony Awards bland annat för ”Bästa Musikal” och naturligtvis ”Bästa Musik”.
För den medryckande musiken står nämligen kompositören Alan Menken, flerfaldig Oscarsvinnare och känd som mannen bakom många av Disneys största hits, t ex ”Can you feel the love tonight” och ”Beauty and the beast”.

I denna svängiga klostermusikal har Menken skapat ett radband av hits som spänner från 70-tals disco i Barry White anda till perfekt finstämda ballader.
Självfallet innehåller också musikalen en rejäl dos klappvänlig power gospel.
Föreställningen En värsting till syster bevisar än en gång att sjungande nunnor definitivt hör hemma på de stora musikalscenerna

Hockeyresa till Monitor ERP Arena

Hockeybussen är redo!

En ny hockeysäsong är här, följ med till Monitor ERP Arena och hejja fram ditt favoritlag!

26/10 Brynäs – Leksand  Fullbokad
16/11 Brynäs – Skellefteå

2020:
1/2 Brynäs – Djurgården
22/2 Brynäs – Frölunda

Shoppingresa till Birsta City och IKEA fr Hede

Shoppingresa till Birsta City och IKEA!

Avresa från Hede, sedan vidare via Vemdalen, Sveg, Ålvros och Ytterhogdal.


Vi beräknas vara framme i Sundsvall cirka 10:00 och bussen avgår hem kl. 16.30.

Kryssning med M/S Silja Galaxy

Underhållning i toppklass - Stiftelsen! Fullbokad!

Dansbandet tillika rockbandet Stiftelsen är ett gäng samspelta barndomskamrater, som sedan de debuterade med albumet ”Ljungaverk” år 2012 har underhållit oss med sina svenska texter, jordnära rockmusik, punkig energi. Första singeln Vart jag än går blev etta på Sverigetopplistan 10 augusti 2012 och sedan dess har hitsen avlöst varandra.

Dansa, lyssna, sjung med och njut medan Stiftelsen underhåller från scen.

Välkommen ombord på Silja Galaxy och kryssa under 23 timmar, tur och retur Värtahamnen, Stockholm - Åbo, Finland (ej avstigning).

21-timmars kryssning till Mariehamn med Birka Cruises

21-timmars kryssning till Mariehamn med Birka Cruises.

Tid för avkoppling i relaxavdelningen med spa, soltak och bad. Njut av god mat, nöjen och härlig underhållning.

Kl. 17.00 avgår Birka Cruises kryssningsfartyg M/S Birka Stockholm mot Åland och Mariehamn. Inkvartering ombord i bekväma 2-bäddshytter med dusch/wc. Kl. 17.00 står smörgåsbordet uppdukat, sen är kvällen fri för dans och andra nöjen.

Frukosten serveras i Sjösalen mellan kl. 07.30-10.00. Innan ankomst till Stockholm, kl.14.00, finns tid till att besöka taxfree, dansa lite mera eller varför inte besöka SPA-avdelningen.

Röros vintermarknad

Följ med oss på en heldagsutflykt till en vintermarknad med traditioner.

Varje år vallfärdar nära ett hundratal forbondeekipage till den gamla gruvstaden Röros. Ekipagen kommer från alla håll, både från Sverige och Norge. Med en publik på runt 4 000 personer kör forbönderna in sina hästar och slädar in på malmplassa mitt i Röros. Marknaden erbjuder ett stort utbud av knallar, musik och marknadsvimmel.

Tidig morgon beger vi oss av mot Röros och vi beräknas vara framme kl. 11.00. Nu har du dagen fri till egna strövtåg i den historiska atmosfären där du får en känsla av att ha rest tillbaka i tiden.

Missa inte öppningsarrangemanget på Malmplatsen som startar kl. 12.00. 
Förutom de traditionella hantverken kan du nuta av konserter, dans och självklart massor av god mat och dryck.
Passa på att äta på marknaden för det blir inget mat eller fikastopp på hemvägen. Bussen vänder åter hem kl. 16.00.

Musikal - Så som i himmelen

SUCCÉFILM BLIR NYSKRIVEN MUSIKAL PÅ OSCARSTEATERN - Ring 0651-10 000 tonval 2 för att boka!

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu efterlängtade musikal!
Magi återuppstår på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, som tonsätter den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken.

Kryssning till Helsingfors
 Kryssa till Helsingfors!

Välkommen ombord på en 40-timmarskryssning till Helsingfors, du har alltid två nätter ombord och en dag i land. 
Passa på att njuta av god mat, shopping, underhållning och kanske en tur till relaxavdelningen.
På fartygen Silja Symphony och Silja Serenade finns något för alla.

Väl i Helsingfors får du 7 timmar iland till att se och uppleva staden. Finlands huvudstad är en kompakt stad som kan utforskas till fots. Staden är fylld av design, arkitektur, parker, kultur och shoppingmöjligheter. Det händer alltid något i Helsingfors, året runt.

Kryssning till Tallinn

Kryssa till Tallinn!

En 40-timmarskryssning till Tallinn med två nätter ombord och en dag i land, en perfekt kombination!

Ät gott, varva ner i relaxavdelningen, njut av underhållning natten lång och shoppa till förmånliga havspriser ombord på Tallink Siljas kryssningsfartyg Baltic Queen eller Victoria I, dessutom få uppleva en dag i Tallinn när ni kommer i hamn.

Tallinn, huvudstaden som är en spännande blandning av gammalt och nytt.
Gamla stan (Vanalinn) i Tallinn är en av de bäst bevarade hansastäderna i världen. Ett stenkast därifrån ligger stadens affärscentrum med moderna skyskrapor och lyxiga hotell, trendiga stadsdelar och stora köpcentra.

Kryssning till Riga

Kryssa till Riga!

På fartygen Isabelle och Romantika kan du äta gott, shoppa till förmånliga havspriser och se fram emot underhållning varje kväll. Med en 40-timmars kryssning till Riga får du hela 6 timmar i land till att upptäcka Lettlands huvudstad.

Riga är den mest befolkade staden i Baltikum och ligger på landets västra kust, i en bukt mot Östersjön.
Riga är en mycket vacker stad med en rik historia och ett besök här är väl värt pengarna. I staden finns det mycket att se och göra och det finns ett stort utbud av nöjen, restauranger och nattliv. Här finns helt enkelt något för alla, oavsett vad man har för smak och intressen.

Kommunikationerna i Riga är mycket bra, staden trafikeras av både spårvagn och bussar och att ta en taxi kostar inte speciellt mycket. I centrum ligger dessutom allting inom behändigt promenadavstånd.

Julmarknad i Berlin

Vi kommer fram till Berlin tidig eftermiddag den 2 december och direkt efter ankomst får vi en rundtur i Berlin med svensktalande guide som pågår under cirka tre timmar. Vi passerar kända platser, som t.ex. Checkpoint Charlie, Riksdagshuset, Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, Unter den Linden m.m. och får samtidigt möjlighet att orientera oss i denna jättestad och få tips om var de olika julmarknaderna finns.

Efter rundturen checkar vi in på Hotel Park Inn By Radisson****
Detta 4-stjärniga superior-hotell har tre restauranger, ett spa och rummen har platt-TV och luftkonditionering. Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz är Berlins högsta hotell och ligger precis vid Alexanderplatz, i hjärtat av Berlin med gångavstånd till många av stadens sevärdheter, shopping och julmarknader.