Våra resor

Se våra resor här.

Solskensön Bornholm

Solskensön, kontrasternas ö, soluppgångensland, den gröna ön – kärt barn har många namn. Det är tack vare havet och klipporna som Bornholms klimat är så milt och har många solskenstimmar. Vi bjuds på en heldagstur till många av sevärdheterna på ön. Lunch ingår på det välkända Gudhjem Rögeri, där vi bjuds på en fantastisk fiskbuffé.

Tyrolen med Bodensjön och Mainau

Många vackra vyer erbjuds på denna resa till Tyrolen.
Blomsterön Mainau och blommande alpängar liksom höga alptoppar och en båttur på den vackra Bodensjön finns också med. Samtidigt passar vi på att under en eftermiddag uppleva storstaden Berlin och gör även ett historiskt nedslag i Lützen där Sveriges kung Gustav II Adolf stupade under 30-åriga kriget. Vintersport är temat när vi besöker den dubbla OS-staden Innsbruck, Tyrolens huvudstad, dit vi når genom det vackra alplandskapet.

Skagen med kryssning Oslo-Fredrikshamn

Vår tur till Skagen innehåller också en snabbtitt på Oslo och en avkopplande kryssning till Fredrikshamn med goda måltider.
Vår buss tar oss från Fredrikshamn till Skagen, där vi åker med Sandormen längts ut på spetsen av Jylland, besöker Skagens museum, Den tillsandede kirke och Råbjerg Mile. När dagen lider mot sitt slut, åker vi tillbaka till Fredrikshamn och kryssar tillbaka till Oslo över natten. I Oslo gör vi sedan en kort rundtur, där vi bl.a. får se det berömda Operahuset, Akershus fästning, Wigelandsparken och Holmenkollen innan vi beger oss hem mot Svergie igen.

Norge med Atlanthavsvägen,Trollstigen och Geirangerfjorden

Följ med oss genom natursköna Norge!
Kliv på bussen, koppla av och njut av storslagen natur.
Under fyra härliga dagar kommer vi bland annat att åka buss längs den norska kusten och via Atlanterhavsveien, en av världens djupaste undervattenstunnlar (250 m under havsytan), slingra oss upp och ner för Trollstigen, njuta av den fantastiska utsikten över Geirangerfjorden och vackra Ottadalen.

Vi reser från Bollnäs via Ljusdal, Kårböle, Ytterhogdal, Åsarna och Östersund. Möjlighet till anslutning från Hede, Vemdalen och Sveg.

Gardasjön med Venedig

Fantastiska Italien erbjuder underbara Gardasjön, där vi bor på 4-stjärnigt hotell centralt i Riva del Garda direkt vid stranden av sjön. Ett besök i underbara Venedig inkl. guidad visning och båttur på kanalerna ingår, liksom ett besök på en vingård i Valpolicelladistriktet. En båttur på Gardasjön från alpvärlden i norr till Poslätten i söder ger oss en härlig naturupplevelse.

Fem huvudstäder - en resa

Vi upplever kultur, historia och shopping i fem av Centraleuropas mest kända huvudstäder Berlin, Prag, Bratislava, Budapest och Wien. Avstånden mellan städerna är relativt korta och vi förflyttar oss snabbt mellan städerna.
Vi inkvarterar oss på 4-stjärniga hotell och får guidade rundturer i alla fem städerna.