Våra resor

Julmarknad i Berlin

Vi kommer fram till Berlin tidig eftermiddag den 2 december och direkt efter ankomst får vi en rundtur i Berlin med svensktalande guide som pågår under cirka tre timmar. Vi passerar kända platser, som t.ex. Checkpoint Charlie, Riksdagshuset, Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, Unter den Linden m.m. och får samtidigt möjlighet att orientera oss i denna jättestad och få tips om var de olika julmarknaderna finns.

Efter rundturen checkar vi in på Hotel Park Inn By Radisson****
Detta 4-stjärniga superior-hotell har tre restauranger, ett spa och rummen har platt-TV och luftkonditionering. Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz är Berlins högsta hotell och ligger precis vid Alexanderplatz, i hjärtat av Berlin med gångavstånd till många av stadens sevärdheter, shopping och julmarknader.

I priset ingår:
* Bussresa enligt program
* Reseledare och bussvärdinna
* Två övernattningar i insides tvåbäddshytt, frukost och middag inkl. dryck på TT-Lines färja mellanTrelleborg-Travemünde
* Guidad rundtur i Berlin (ca 3 tim.)
* Två hotellövernattningar Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz inkl. frukost samt en middag på hotellet
* 3-rätters middag på Restaurang Hofbräuhaus i Berlin

 

Tillägg:
Enkelrum/enkelhytt             1 210 kr per person
Reserverad plats i bussen      200 kr per person

Avbeställningsskydd kostar 200 kr per person och måste beställas samtidigt med bokning av resan och gäller om du måste avbeställa på grund av sjukdom eller olycka som drabbar dig själv eller dina närmaste.
Vid avbeställning som styrks med läkarintyg återbetalas hela resans pris med undantag för en expeditionsavgift på 200 kr per person.
Kostnaden för avbeställningsskyddet (200 kr) återbetalas ej.

För Allmänna resevillkor se vår hemsida: https://www.harjedalingenresor.se//info

Resan anordnas under förutsättning att vi får minst 30 deltagare

Sista anmälningsdag:
2019-10-31

 *** OBS! Medtag giltigt pass. ***

Viktigt att tänka på!
Kontrollera att du har ett giltigt pass och/eller nationellt id-kort – det ska vara giltigt under hela vistelsen och till dagen då du anländer till Sverige igen. Observera att körkort inte är en resehandling och innehåller inte uppgifter om medborgarskap. Passet och det nationella id-kortet är de enda giltiga dokument som styrker identitet och medborgarskap.
Inget visum krävs för svenska medborgare.

Eventuella matallergier etc. bör anmälas i samband med bokning!

Bagage packas lämpligen i en stor och en liten väska. Den stora kommer att förvaras i bussens bagageutrymme till ankomst Berlin. I den lilla väskan förvarar du sådant som du behöver i samband med övernattningarna på färjan och i Tyskland.

Avresor