Våra resor

Kultur och natur i Skagen

Upplev kultur och natur i Skagen, Danmark

Skagen har i alla tider haft en säregen dragningskraft. Få platser i norden har blivit så entusiastiskt beskrivna som just Skagen med sitt speciella ljus; ett samspelet mellan sol, hav och vit sand.

Vid midatt/tidig söndagsmorgon börjar vår avresa från Östersund via Sveg, Ljusdal och Bollnäs mot Göteborgs hamn, där vi kl. 16.00 går ombord på Stena Lines färja som tar oss till Fredrikshamn.
Vi ankommer kl. 19.25 och väl ombord på bussen igen, har vi mindre än en timmes bussfärd upp till Skagen, där vi checkar in på Foldens Hotel och äter en gemensam middag.

Under vår vistelse i Skagen får vi bland annat en guidadvisning på Skagens museum, ett besök vid Anchers Hus där vi får tillfälle att ta del av många vackra målningar.
Vi besöker bl.a. Rådbjerg Mile och Den tillsandede kirke och får vi en åktur med ”Sandormen” ut på sanddynerna till den yttersta spetsen av Skagens Odde där de två haven Skagerack och Kattegatt möts. Mer information kommer inom kort

I priset ingår:
* Bussresa enligt program
* Tre hotellövernattningar på Foldens Hotel Skagen, del i dubbelrum inkl. frukost och middag
* Entré och guidad visning på Skagens museum och Anchers Hus
* Guidad tur i Skagen med bl.a. Rådbjerg Mile och Den tilsandade kirke
* Åktur med Sandormen

Tillägg:
Enkelrum                                   890 kr per person
Reserverad plats i bussen      200 kr per person

Avbeställningsskydd kostar 200 kr per person och måste beställas samtidigt med bokning av resan och gäller om du måste avbeställa på grund av sjukdom eller olycka som drabbar dig själv eller dina närmaste.
Vid avbeställning som styrks med läkarintyg återbetalas hela resans pris med undantag för en expeditionsavgift på 200 kr per person.
Kostnaden för avbeställningsskyddet (200 kr) återbetalas ej.

För Allmänna resevillkor se vår hemsida: https://www.harjedalingenresor.se//info

Resan anordnas under förutsättning att vi får minst 30 deltagare

Sista anmälningsdag:
2019-05-03

*** OBS! Medtag giltig id-handling alt. pass. ***

Avresor